• Prop de 7.000 visitants van abarrotar el museu de la Diputació de València el passat cap de setmana, coincidint amb la celebració del Dia Internacional i la Nit dels Museus

23/05/2023

El passat cap de setmana, el MuVIM celebrava conjuntament el ‘Dia Internacional dels Museus’ i la ‘Nit Europea dels Museus’. Dues efemèrides per a les quals el museu de la Diputació de València va preparar un complet i variat programa d’activitats que incloïa des de tallers i espectacles de dansa fins a fires científiques, planetaris i visites guiades a la maqueta en 3D de la ciutat de València, com la que va realitzar el dissabte a la nit Josep Vicent Boira, comissionat del Govern per al desenvolupament del Corredor Mediterráneo a Espanya en ADIF-Ministeri de Foment, que va parlar de la ciutat “monstre”.

Així, el MuVIM va rebre a prop de 7.000 persones entre el dissabte dia 20 i el diumenge 21 al matí. En concret, el dissabte es van acostar fins al museu un total de 5.070 persones entre el matí, la vesprada i la nit, i és que el museu es va mantindre ininterrompudament obert fins a les 12 de la nit. El diumenge 21 de maig, la xifra de visitants va arribar als 1.885. En total, van visitar el MuVIM 6.955 persones, arribant en alguns moments a abarrotar els espais lliures. El museu de la Diputació agraïx la resposta del públic, que va superar totes les previsions.

Així mateix, el pròxim 22 de juliol, ‘Gran Nit de Juliol’, el MuVIM tornarà a obrir les seues portes fins a la mitjanit i oferirà una programació similar a la del ‘Dia Internacional dels Museus’ i la ‘Nit Europea dels Museus’.