• El museu propietat de la Diputació de València organitza a més per al 18 de maig visites guiades a l’exposició permanent

17/05/2023

El Dia Internacional dels Museus d’enguany, que se celebra el dijous 18 de maig, té un significat especial per a l’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia, ja que el museu propietat de la Diputació de València ha sigut el guanyador del premi EMYA al Museu Europeu de l’Any 2023, el reconeixement més prestigiós dins del camp dels museus en l’àmbit europeu.


Per a celebrar este triomf amb el visitant, l’ETNO exposarà el premi, una estatueta en bronze d’Henry Moore, en l’hall del museu perquè tots els que ho desitgen es puguen fer una foto amb el guardó.


A més s’han organitzat per a aqueix mateix dia una sèrie de visites guiades a l’exposició permanent ‘No és fàcil ser valencià/na’ a les 10.30, 12.30, 16 i 18 hores. Els interessats a formar part de les visites han d’enviar un correu a [email protected] amb els noms de les persones que vagen a vindre i un número de telèfon.


També s’han organitzat visites per al diumenge 21 de maig a les 11.30, 12.45 i 18 hores. En la visita es parlarà també de sostenibilitat i benestar, ja que, a més de ser el lema del Dia Internacional dels Museus 2023, és una de les raons per les quals l’ETNO ha aconseguit el premi EMYA.