El Patronat de Turisme València, Terra i Mar participa en la fira internacional de turisme World Travel Market, que se celebra del 2 al 5 de novembre a Londres.

Es tracta d’una de les fires més importants a nivell internacional del turisme amb més de 5.000 expositors de 186 països i regions. Aquesta fira està destinada a englobar tots els mercats turístics en un mateix espai.

L’espai expositiu del Patronat està situat a l’estand de la Comunitat Valenciana, en l’estand general de Turespaña, situat en el pavelló dels països mediterranis.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, «aquest certamen ens dóna l’oportunitat de divulgar i donar a conéixer els productes turístics dels municipis i comarques valencianes en un context global i no solament en el mercat britànic».

En els mostradors del Patronat es presenten l’oferta turística valenciana a través de les publicacions de València, Terra i Mar per a donar a conéixer el turisme de sol i platja, interior, cultural, enoturisme, gastronomia, turisme esportiu i l’observació d’aus.

Promoció del enoturisme

El Patronat Provincial de Turisme i la Cambra de Comerç porten també al certamen, l’oferta enoturística de quatre cellers valencians.

En aquesta edició, acudeixen els cellers Rafael Cambra, Nodus, Antonio Arráez i «Las Madroñeras» per a promocionar els productes vitivinícoles de les zones de la D.O Utiel Requena i de la D.O. València en Terres dels Alforíns.

Els vins d’estos Sellers es serviran a l’acte de presentación de Turespaña a l’Ambaixada Espanyola de Londres.

A més d’aquests cellers també assistiran al certamen empresaris hotelers i d’empreses turístiques valencianes per a promocionar els seus productes en un espai cedit pel Patronat.