Alaquàs i Benetússer promocionen la seua oferta turística de l’11 al 14 de novembre, en l’Oficina de Promoció, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’oficina per a donar la benvinguda als dos municipis i convidar «els valencians i turistes perquè descobrisquen l’important patrimoni d’Alaquàs i Benetússer».

Moncho ha mostrat la seua disposició a col·laborar «amb els municipis valencians per a promoure la seua oferta a través d’aquesta Oficina i de moltes altres iniciatives que posen en valor els seus recursos».

Tant l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, com la de Benetússer, Eva Sanz, han agraït a la diputada l’oportunitat de mostrar els seus principals atractius i productes turístics al centre de València.

García ha destacat que «principalment volem donar a conèixer el nostre Castell, l’ànima del poble i que cada any atrau a nombrosos visitants però a més, promouen la Cordà d’Alaquàs i el Cant de la carxofa, les dues festes declarades Bé d’Interès Provincial».

Per la seua banda, l’alcaldessa de Benetússer ha explicat que «és la primera vegada que venim a l’Oficina per a exposar la nostra oferta turística. En aquesta ocasió, ens centrem a promoure les nostres festes majors amb la celebració dels Moros i Cristians fa més de trenta anys i la nostra Setmana Santa, declarada Festa d’Interès Provincial».

Alaquàs dóna a conéixer les seues festes i tradicions i la seua oferta patrimonial com ara l’església de l’Assumpció, l’església de l’Olivar i el Castell, declarat monument històricoartístic. A més, els tècnics informen de la ruta de la tapa que se celebra en aquest municipi fins al diumenge 15 de novembre.

Benetússer mostra el Museu de Ceràmica, on es troben les peces trobades a les excavacions arqueològiques fetes a la localitat.
A més, els visitants podran informar-se de l’església de la Maré de Déu dels Socors, el Molí de Favara, l’Ajuntament i les rutes turístiques que discorren per Benetússer com la Via Augusta i el Camí de Sant Jaume.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres, al matí, de 10:00 a 14:30, i a la vesprada, de 16:00 a 19:00, i el dissabte des de les 10:00 fins a les 14:00.