El diputat de Medi Ambient de la Diputació de València, Josep Bort, s’ha reunit aquest matí amb els nous regidors del govern municipal de Cullera, Hugo Font i Marc Joan, que el 9 de novembre assumiren les delegacions de Medi Ambient, Règim Interior, Serveis Generals i Recollida de Residus; i Agricultura, Pesca i Transparència, respectivament.

Durant la reunió, els regidors de Cullera han exposat les iniciatives i les preocupacions més urgents, centrades en la recuperació d’espais verds, l’agricultura ecològica i el treball agrari.

A més, Hugo Font i Marc Joan han sol·licitat la col·laboració de la Diputació per a posar en marxa diversos plans, entre els quals els edils de Cullera han destacat «la instal·lació d’un banc de terres, un projecte en el qual estem treballant des de fa temps, fins i tot quan estàvem en l’oposició, i també la recuperació de terrenys de cultiu degradats i l’habilitació de xarxes verdes».

Una altra de les peticions expresses dels regidors de Cullera és la col·laboració de la Diputació per al control de les plagues de mosquits.

El diputat Josep Bort s’ha interessat pels projectes proposats i ha informat els regidors sobre els nous plans de la Diputació, centrats específicament en la posada en valor del medi ambient i els seus recursos.