El Patronat de Turisme de la Diputació col•laborarà amb l’Ajuntament de Navarrés en la promoció turística del municipi.
La diputada de Turisme, Pilar Mocho, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Navarrés, Estela Darocas, per a tractar les necessitats turístiques del municipi.

Darocas ha agraït la “bona” disposició de la diputada en “la reunió mantinguda amb l’objectiu de potenciar i impulsar el turisme a Navarrés”.

“Volem senyalitzar les diverses rutes turístiques que tenim en Playamonte, la presa d’Escalona, la zona de la Cella del riu gran i els Chorradors i a més, volem donar a conèixer la localitat a través de noves publicacions”, ha afegit la responsable municipal.
Per la seua banda, la diputada Pilar Moncho s’ha mostrat interessada en la promoció del turisme de Navarrés i a “dinamitzar el sector de la zona” ja que “compta amb impressionants paratges naturals que hem de donar conèixer per a atraure cada any a més visitants”.La diputada li ha explicat a l’alcaldessa que “a partir del pròxim any els ajuntaments podran a acollir-se a unes noves bases d’ajudes que serviran per a recolzar als municipis valencians en l’engegada de les seues iniciatives i projectes turístics”.