Requena i El Mareny de Barraquetes mostren, fins al dissabte 28 de novembre, la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina al costat de la regidora de Turisme de Requena, Mª José Martín, el primer tinent alcalde de Requena, José Xirivella, i la regidora de Turisme del Mareny de Barraquetes, Ana Cuñat.

La diputada ha donat la benvinguda als dos municipis i ha destacat que “aquesta setmana promocionem un municipi de costa i un altre d’interior, una oferta perfectament complementària per als turistes que visiten València i per als ciutadans valencians”.

Moncho ha aprofitat la visita per a intercanviar impressions amb els regidors i conèixer les necessitats de les dues localitats per a impulsar el seu turisme.

Els regidors dels dos municipis han agraït la cessió de l’Oficina durant uns dies per a promocionar i donar a conèixer els seus principals atractius turístics.

Per la seua banda, Mª José Martín ha explicat que “volem promocionar la nostra destinació d’interior i els seus interessants productes com l’important patrimoni històric de Requena, la Vila, el Museu del Vi, els nostres embotits i els nostres vins i caves”.

Ana Cuñat ha comentat sobre aquest tema que “El Mareny està dins de la zona de l’Albufera i durant aquests dies, anem a mostrar aquesta zona, els productes de gran qualitat que es conreen en els camps, a més dels nostres restaurants, les festes i com no, la nostra platja”.

Requena mostra el seu patrimoni històric artístic, els vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena i la gastronomia típica de la localitat, especialment els seus famosos embotits.

La Torre de l’Homenatge, les Esglésies del Salvador, de Santa María i de Sant Nicolás, el Monument Nacional a la Verema, el Museu Municipal, la plaça de la vila i les Cuevas de la Vila són els principals atractius turístics que es donaran a conèixer durant aquesta setmana.

El Mareny de Barraquetes promociona principalment la seua platja i la zona de l’ Albufera

.

L’Oficina romandrà oberta de dijous a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00.