Canet d’en Berenguer mostra, del 2 al 5 de desembre, els seus principals atractius turístics en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el regidor de Turisme de la localitat, Rafael Corresa, han visitat aquest matí l’Oficina de Promoció.Moncho ha ressaltat la important labor que es desenvolupa cada setmana en aquesta Oficina “per a promocionar cadascun dels municipis de la província i donar-los a conéixer als ciutadans, visitants i turistes de la ciutat de València”.

La diputada després d’intercanviar impressions amb el regidor ha assenyalat que “Canet, a més de platja, té més atractius que oferir als visitants com les seues activitats d’oci i que poden descobrir durant aquests dies en la nostra oficina”.

Corresa ha destacat sobre aquest tema que “és una oportunitat magnífica de promocionar el nostre municipi en el centre de València i en dates prèvies al Nadal per a donar a conéixer tota la nostra oferta turística, cultural i gastronòmica fins al dissabte”.

Durant aquests dies, Canet d’en Berenguer promociona principalment el seu Mercat de Nadal que se celebrarà del 5 al 8 de desembre per a presentar els productes nadalencs.

“A més, mostrarem la Guia Gastronòmica, Hotelera i d’oci de la localitat de Canet d’en Berenguer, l’aplicació turística i de serveis per a terminals móbils i una recreació d’un mapa comarcal que destaca els actius turístics de tota la comarca del Camp de Morvedre”, ha explicat el regidor de Turisme.

El divendres s’oferiran degustacions gastronòmiques dels dolços tradicionals de la comarca i el dissabte, una exhibició de balls regionals.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00.

1.- Oficina turística Canet