La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Cultura, Xavier Rius, han recorregut aquest matí diferents emplaçaments de Catarroja al costat de l’alcalde de la localitat, Jesús Monzó, i els regidors Dolors Gimeno i Martí Raga. “Seguint la línia que comencem al principi d’entrar en Diputació de visitar els nostres municipis i les nostres comarques per a conèixer in situ, en aquest cas, les necessitats del poble de Catarroja”, afirma Amigó, “I així, veure el que la localitat pot oferir als seus veïns i saber aquelles inversions que poden fer falta des de la Diputació”, ha afegit.

Els responsables de la Diputació i la corporació municipal han visitat l’ajuntament, on la vicepresidenta i el diputat de Cultura, han signat en el llibre d’or. Després han recorregut la Casa de la Cultura, les instal•lacions del Teatre uditori de Catarroja (TAC), la Casa Museu d’Alfonso i per a finalitzar l’ Escola de Capatassos gricoles, pertanyent de l’entitat valenciana.

Després de la visita, el diputat de Cultura ha recordat el pla de millora que es va a fer en el museu de l’Escola de Capatassos Agricoles i “s’estan planificant activitats que implementen la visita del museu en la integració amb l’entorn, l’albufera i altra”, ha afegit.
Per la seua banda, l’alcalde ha mostrat el seu agraïment per la visita,“aquesta visita significa molt per a nosaltres perquè des de la Diputació, en aquest cas la Vicepresidenta i el diputat de cultura, aposten per Catarroja i açò és un gran suport”, ha manifestat Monzó.