El Patronat de Turisme, “València Terra i Mar” col•laborarà amb l’Ajuntament de Potries en la promoció i difusió dels seus atractius turístics.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit amb l’alcaldessa, Assumpta Domínguez, per a tractar temes turístics. La reunió també ha comptat amb la presència del tinent alcalde, Jesús Gras.

Domínguez ha transmès a la diputada tot el treball que un poble de només 900 habitants “ha fet realitat per a crear un producte turístic a Potries amb la ruta de l’aigua, el Museu Etnològic i un itinerari pel casc històric del municipi”.

“El gran aparador de tota la nostra oferta turística és la festa de Sant Blai que se celebra en el mes de febrer amb múltiples propostes per a tots els públics”, ha afegit l’alcaldessa.

La diputada s’ha interessat per conèixer de primera mà les prioritats turístiques de Potries amb l’objectiu de “potenciar i promocionar els principals recursos de la localitat”.

Moncho ha explicat a l’alcaldessa que “a partir de l’any pròxim podrà acollir-se a una nova línia de subvencions per a sol•licitar la col•laboració del Patronat en els seus projectes turístics”.