La Diputació, a través del Patronat de Turisme, participarà en la Fira Internacional del Turisme Fitur 2016, que se celebrarà del 20 al 24 de gener, a Madrid.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha exposat als regidors i tècnics de turisme dels ajuntaments participants, les noves línies de treball de cara a la promoció del Patronat en la pròxima edició de Fitur.

La reunió tècnica ha comptat també amb la presència del director del Patronat, Pau Pérez, i representants dels municipis d’Algemesí, Alzira, Ayora, Bétera, Bunyol, Chiva, Cofrentes, El Puig de Santa Maria, Llíria, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Requena, Riba-roja de Túria, Sueca, la Mancomunitat de la Valldigna, Utiel, Xeraco, Puçol, Xàtiva, Canet d’en Berenguer, Cullera, Gandia, Oliva i Sagunt.

En aquesta edició, el Patronat portarà al certamen l’oferta valenciana de litoral i d’interior en l’estand situat dins de l’espai de la Comunitat Valenciana, en el pavelló 7 de la fira.

Moncho ha explicat que “enguany participarem en Fitur 2016 per a promocionar l’oferta turística desls postres pobles i comarques i donar a conèixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics”.

“Des del Patronat mostrarem principalment l’oferta de sol i platja i d’interior però a més, apostarem per potenciar el turisme gastronòmic, el turisme cultural i el turisme actiu i de naturalesa”, ha destacat la diputada de turisme.

Dues àrees temàtiques

En aquesta edició, el Patronat promocionarà els principals productes turístics de la província de València en dues grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.

En la zona de sol i platja participaran les localitats de El Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna i en la zona d’interior mostraran la seua oferta, els municipis d’Algemesí, Alzira, Ayora, Bétera, Bunyol, Chiva, Cofrentes, Llíria, Ontinyent, Requena, Riba-roja de Túria, Utiel, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

A més, l’estand de València, Terra i Mar comptarà amb la presència destacada dels municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.