“València Turisme” participa en la fira internacional Vakantiebeurs, que se celebra en la ciutat holandesa de Utrecht, del 12 al 17 de gener.

El Patronat de Turisme exposa l’oferta turística valenciana junt a l’Agència Valenciana de Turisme dins del stand de Turespaña.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, “el Patronat acudeix a aquest certamen per a donar a conéixer les ofertes i novetats del sector turístic al mercat holandés i promocionar els productes valencians que demanden els holandesos com a turisme d’acampada, rural, gastronòmic, cultural i actiu”.

Durant els dies de durada del certamen, “València Turisme” presentarà l’oferta de turisme familiar de la província davant Touroperadors i visitants.

En aquesta edició, el personal tècnic del Patronat informa de l’oferta turística dels pobles i comarques valencianes en diferents suports promocionals, editats majoritàriament en holandès: guia desplegable de la província, guia de senderisme, guies d’allotjaments (càmpings, hotels i cases rurals), a més de materials divulgatius de l’oferta d’alguns de les principals destinacions que treballen amb el mercat holandés: Sagunt, Cofrentes, El Puig de Santa Maria, Carcaixent i la Reserva Natural de Valdeserrillas.

L’Associació Valenciana d’Empresaris de Càmpings de la Província de València acudirà també amb mostrador propi dins de l’espai destinat a la Comunitat Valenciana.