El Museu Valencià d‘Etnologia reprèn els tallers familiars i didàctics de l’exposició “Doctor Carsí, Supose?”. Així, des d’ahir i fins a finals de gener, continua amb les activitats complementàries a la mostra durant els diumenges.

L’exposició exhibeix gran part del llegat Carsí, donat per la seua vídua María Londero al museu de la Diputació, i compost per més de 800 objectes i imatges atresorats durant la seua estada en la República Democràtica del Congo, entre 1958 i 2001, com a metge en hospitals i companyies mineres del país.

Croms del col·leccionable Doctor Carsí

Tots els xiquets i famílies que visiten l’exposició i realitzen els tallers podran adquirir sobres de croms amb els quals completar un poster-àlbum col·leccionable, relatiu a la vida del Dr. Carsí en el Congo, a la problemàtica d’aquest país africà i als interessants motius decoratius desenvolupats pels congolesos.

Taller de Geometries del Congo

L’ètnia congolesa Kuba utilitza patrons geomètrics que estan presents en tota la seua vida quotidiana, des dels seus teixits fins als seus mobles. Els xiquets i xiquetes podran conèixer com inventaven els seus patrons de geometries, i desenvolupar amb aquestes tècniques les seues pròpies creacions

Taller de Pentinats Africans

La trena és producte de la torsió de diverses fibres i utilitzada com a pentinat resulten molt benvolguts a Àfrica. Els participants podran trenar per a fer cordes, cistelles, i per descomptat el cabell.

Els tallers destinats al públic familiar s’impartiran, en valencià i en castellà, els diumenges 17, 24 i 30 de gener, de 12:30 a 13:45 en el Centre Cultural La Beneficència.