Albaida conclou les obres de millora del parc de la Torre

El diputat de Medi ambient, Josep Bort, ha visitat este matí les obres pràcticament finalitzades de la recuperació de l’antic parc de “La Torre”, un espai situat a Albaida entre el camí de Benissoda i la carretera d’Ontinyent.

Les obres de millora han ascendit a un total de 57.086 euros, dels que el 80% han sigut aportats per l’entitat valenciana (45.669 euros) a través del seu programa de Recuperació d’Espais Degradats. Per la seua banda, l’ajuntament ha sufragat la resta, 11.417 euros.

Concretament, els treballs han consistit a endreçar la zona,pavimentar-la i dotar-la de sistema canalització d’aigües. Igualment, s’han sanejat els arbres existents, s’ha plantat noves espècies de plantes i s’ha col·locat mobiliari urbà com bancs i papereres.

A la vista ha acudit també l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, el regidor d’Urbanisme, Josep Esplugues, i el constructor de l’obra, Jorge Sanchis.

Després del recorregut per “La Torre”, les autoritats s’han dirigit a l’ajuntament per a signar el lliurament de l’obra al consistori local.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *