El diputat de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, ha visitat Paiporta seguint amb la ronda de visites per les comarques valencianes per a conèixer les necessitats culturals locals.

Rius ha optat per invertir l’habitual trasllat de regidors i alcaldes a València “perquè volem acurtar distàncies i facilitar la col·laboració al màxim”. Les reunions en la seu de la Diputació continuen però “també volem atendre personalment les sol·licituds que ens estan remetent des de diferents ajuntaments i centres culturals locals”, ha explicat el diputat de Cultura.

En la seua visita a l’Ajuntament de Paiporta, el diputat es va reunir amb l’alcaldessa Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba i la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, María Teresa Verdú. A més, també van participar en a reunió el tècnic de Cultura i el bibliotecari de Paiporta.

Rius va exposar les línies futures i els nous criteris generals que s’estan dissenyant des de l’Àrea de Cultura de la Diputació entre els quals destaca la coordinació de plans conjunts per als municipis de totes les comarques valencianes.