El Patronat Provincial de Turisme participa en la Fira de Turisme F.re.e., que se celebra del 10 al 14 de febrer, en la ciutat de Munich (Alemanya).

València Turisme assisteix al certamen al costat de la resta de marques turistiques de la Comunitat Valenciana per a promocionar la província de València amb nous fullets editats en alemany.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, “des de València Turisme volem promocionar i donar a conèixer al mercat alemany, les grans possibilitats de turisme actiu que ofereix el nostre territori, des de senderisme a descens de rius, rutes amb bici, BTT, i rutes a cavall”.

El certamen va dirigit principalment al públic, però compte també amb una participació important de visitants professionals i premsa especialitzada, havent-se consolidat com la tercera fira de turisme més important en el mercat alemany.

La fira compta amb una superfície de 70.000 m2, en l’exposen 60 països. S’espera una afluència aproximada de 125.000 visitants.

La fira es divideix en tres pavellons. El primer dedicat a la compra i exposició de bicicletes i de les últimes novetats per a la pràctica d’aquest esport a tots els nivells; el segon exposa l’oferta d’acte caravanes i càmpings; i el tercer està destinat al sector turístic en general.

Munich_2