El diputat de Cooperació Internacional, Emili Altur, s’ha reunit hui amb una delegació de la Junta Directiva de la Coordinadora Valenciana d’Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament (ONGD), els qui a través de la seua vicepresidenta Maite Puertes, han transmès el seu interès a realitzar un nou conveni en 2016, dins del marc de la Compra Pública Ètica en els ajuntaments.

Durant la trobada, Puertes ha informat al diputat sobre l’estat de les gestions que la Coordinadora ja està realitzant en matèria formativa i de sensibilització en aquest àmbit, fruit de la col·laboració iniciada amb anterioritat amb la Diputació de València, i dins de les quals està prevista la realització d’una Jornada formativa que tindrà lloc el pròxim dia 15 de febrer a les 9:30, en l’Aula de formació del Centre de suport a la Immigració (CAI-AMICS) de València.

Així mateix, la vicepresidenta de la Coordinadora ha sol·licitat a la Diputació la signatura d’un nou conveni en aquest àmbit, a causa de l’èxit obtingut amb les activitats formatives ja iniciades i a fi de que puguen realitzar-se en diferents ajuntaments de la província de València. Per la seua banda, el diputat Altur li ha assegurat que estudiarà la proposta.

La Coordinadora Valenciana d’Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament forma part del Consell Assessor de Cooperació Internacional de la Diputació de València, amb la qual manté una relació continuada i ha subscrit diversos convenis de col·laboració per a la realització d’activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament.