L’empresa pública Imelsa Impuls Econòmic Local, a través de les seues àrees de Medi Ambient i Brigades Forestals, ha mantingut una reunió de treball amb la regidora de Medi Ambient de Canals, Claudia Suárez, amb l’objectiu d’establir els llits de contacte entre ambdues institucions, així com atendre les necessitats de l’ajuntament.

La gerent d’Imelsa, Agustina Brines, ha destacat “el canvi de concepte el qual s’està duent a terme des d’Imelsa, ja que considerem que ha de ser un organisme que done resposta global a les necessitats dels ajuntaments”.

En aquest sentit, Brines ha indicat que “el treball en equip entre els diferents departaments d’Imelsa, com és la sinergia entre les actuacions de l’àrea de medi ambient i el de brigades forestals, permetrà millorar el nostre servei a la ciutadania, que al final és l’objectiu que hem de perseguir com a empresa pública”.

La directora de l’àrea de Medi Ambient d’Imelsa, Soledad Torija, ha indicat que “la nostra voluntat és establir vies de comunicació amb tots els ajuntaments de la província per a poder atendre les seues inquietuds en matèria mediambiental, i a partir d’ací tractar de donar solucions de manera coordinada amb la resta d’àrees d’Imelsa i amb la pròpia Diputació de València”.

Per la seua banda, la regidora de Medi Ambient en l’ajuntament de Canals, Claudia Suárez, ha volgut “agrair la visita dels representants d’Imelsa, als quals he felicitat pel fet que s’haja creat un departament específic per a temes mediambientals, un element primordial en la nostra societat”.

La regidora ha destacat “l’assessorament rebut sobretot en matèria de competències, així com la predisposició a ajudar des del departament de Brigades Forestals” i ha convidat a la gerència d’Imelsa a la Setmana del Medi ambient de Canals, “que comença el 14 de febrer, i que culmina el dia 20 amb la celebració d’una Fira en el nostre municipi”.

Nous serveis en matèria mediambiental

La gerència d’Imelsa ha realitzat una profunda reestructuració de l’empresa “per a millorar el servei als ajuntaments i promoure el desenvolupament econòmic dels pobles”.

Una de les grans apostes d’Imelsa són les actuacions relacionades amb el Medi Ambient, ja siga a través de les brigades forestals –integrades en l’àrea de Gestió Forestal i del Mitjà Rural-, Regeneració de Zones Verdes i la pròpia àrea de Medi ambient de l’empresa pública.