Venta del Moro mostra la seua oferta turística, del 17 al 20 de febrer, en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme situada en la C/Poeta Querol s/n de la ciutat de València (baix del Teatre Principal).

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde de Venta del Moro, Luís Francisco López, han visitat aquest matí l’Oficina.

Pilar Moncho ha convidat als ciutadans de València i als turistes a “visitar la nostra oficina i descobrir aquest municipi de l’interior de valència que ofereix una atractiva oferta de naturalesa. Venta del Moro s’ha convertit en un referent valencià en turisme actiu amb múltiples activitats en el riu Cabriel”.

Per la seua banda, l’alcalde ha agraït l’oportunitat de “promocionar en la ciutat de valència la nostra naturalesa, gastronomia, vins i activitats de turisme d’aventura”.

“Venta del Moro ha sigut pioner en el turisme de naturalesa i ara mateix, és el principal motor de turisme actiu de la província amb una atractiva oferta ja que comptem amb el parc natural de les “Hoces del Cabriel”, el riu on practicar activitats i interessants iniciatives culturals com el carnestoltes, la mostra de teatre i certàmens de música”, ha afegit López.

Venta del Moro mostra les seues senderes, rutes, el Parc Natural de les “Hoces del Cabriel”, la seua oferta de turisme actiu amb activitats com el rafting en el riu, els seus allotjaments, la seua gastronomia i els vins de la D.O Utiel-Requena.
Durant aquests dies, els tècnics també informen de la pròxima celebració de la “Cabriel Fest”, la festa d’inici de temporada per a les empreses de turisme actiu de Venta del Moro i que ofereix un complet programa d’activitats per a tots els públics.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00.

Cada setmana, un municipi o mancomunitat compta amb l’espai promocional de dimecres a dissabte, per a exposar la seua oferta i promocionar els seus productes turístics.