El Patronat de Turisme València Turisme participa al costat de la Fundació Turisme València en la presentació de la destinació de la ciutat de València i de la província, hui 18 de febrer, en la capital d’Israel, Tel Aviv.

El tour operador Eshet Tours ha organitzat la presentació amb motiu de la pròxima obertura de vols entre Tel Aviv i València. A partir del 10 d’abril, l’aerolínia amb bandera israeliana El-Al operarà dos vols setmanals.

Aquesta acció permet donar a conéixer els principals productes turístics valencians a touroperadors, agències de viatges i mitjans de comunicació israelíans.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat la importància de presentar “les nostres destinacions turístiques als touroperadors israelians, ja que ells són els encarregats de vendre paquets turístics als turistes que arribaran a València amb avió des de Tel Aviv”.

“Tant des de València Turisme com des de la Fundació estem treballant per a mantenir una línia de col•laboració i desenvolupar sinergies entre la nostra destinació i el mercat israelià, que anirem materialitzant en diferents accions com aquesta presentació”, ha afegit Moncho.

Aquesta presentació o Workshop s’emmarca en un conjunt d’accions promocionals de turisme que durà a terme el Patronat de Turisme al costat de la Fundació de Turisme València durant 2016, per a promocionar València.

Viatge de familiarització per a guies israelians

El Patronat de Turisme també ha organitzat un viatge de familiarització per a dotze guies especialitzats en el mercat israelià per a promocionar València com a destinació turística.

Durant els dies 19, 20 i 21 de febrer, els guies de l’empresa HolaShalom de Barcelona coneixeran els productes turístics que ofereix la ciutat de València, els municipis de Sagunt, Alboraia i Xàtiva i l’Albufera.