La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, presentarà als alcaldes de les comarques valencianes el nou pla de subvencions del Patronat Provincial de Turisme-València Turisme el proper dimecres, 9 de març, en el Centre Cultural La Beneficència. També participarà en l’acte de presentació el gerent del Patronat, Pau Pérez Ledo.

Les noves línies d’ajuda de València Turisme injectaran dos milions d’euros en el sector turístic i substitueixen els antics convenis directes “en una clara aposta per la igualtat, la transparència i l’autonomia local”, avança Pilar Moncho.

L’objectiu del Patronat Provincial de Turisme és concedir subvencions generals que estiguen regides pels principis i criteris objectius i plurals de la funció pública mitjançant unes bases públiques de convocatòria que seran aprovades i publicades anualment.

Promoció, tecnologia i inversión al servei del turisme

La diputada Pilar Moncho informarà als alcaldes, regidors i presidents de mancomunitats sobre els detalls de les tres línies de subvencions destinades a ajuntaments i mancomunitats de municipis, centrades en la promoció turística, el desenvolupament d’aplicacions tecnològiques i les inversions.

El Patronat Provincial de Turisme també ha articulat una quarta línia d’ajudes, també contemplada en les noves bases, dirigida a associacions empresarials, “perquè volem apostar amb fermesa pel sector turístic, especialment des de l’administració pública local, però també amb la inestimable aportació dels professionals i de les associacions específiques dedicats a l’oci, allotjament i l’hostaleria”, apunta la diputada de Turisme.