El Patronat Provincial de Turisme-València Turisme presenta durant aquest cap de setmana l’oferta turística dels municipis valencians en la Fira de les Vacances de Sant Sebastià SEVATUR 2016, que se celebra en el Palau de Congressos Kursaal de la ciutat.
València Turisme assisteix per segona vegada al certamen, dirigit a tot tipus de públic, en el qual participen també organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, companyies de transport, càmping i caravaning, així com empreses especialitzades en ecoturismo, turisme rural, esportiu, d’aventura, de platja, urbà, de congressos i enoturisme, entre uns altres.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha explicat que l’assistència al certamen és interessant per a València Turisme perquè “és una porta oberta a mercats interessants, com són el País Basc i el mercat francés”. L’estand de València Turisme, al que acompanya el municipi de Gandia, és un dels 43 expositors situats en el recinte firal, on esperen l’arribada d’uns 18.000 visitants.