El Patronat Provincial de Turisme ha organitzat l’espectacle d’animació musical “Xaranga València Turisme” pels carrers de València per a convidar a viure les falles.

Tal com ha indicat Pilar Moncho, “tota aportació ha de sumar per al gran objectiu marcat, la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

“Són dies de festa i volem aprofitar aquesta gran setmana fallera per a exposar el gran potencial turístic de les comarques valencianes”, comenta la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho.

Durant cinc dies, des de hui fins al dissabte, de 12 a 14 hores, València Turisme repartirà més de 40.000 fullets en els quals es convida a la societat, turistes i ciutadans, a visitar els pobles valencians per a sentir les seues festes, platges, patrimoni, gastronomia, tradicions, senders i a viure les falles. A més, es distribuirà també la programació oficial de falles en col·laboració amb Turismo Valencia.

A manera de “Road Show”, un equip de València Turisme obsequia amb mocadors fallers a qui s’acosta a la “Xaranga València Turisme” els músics de la qual, vestits amb blusó faller verd, el color corporatiu de la marca “València Turisme”, ofereixen el seu espectacle en directe pels principals carrers del centre històric.