La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i el Consorci de la Ribera, que integra a les comarques Ribera Alta i Ribera Baixa, promocionen les seues rutes turístiques ‘Entre Comarques’aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’Oficina de Promoció de “València Turisme” i ha destacat “la necessitat d’implementar sinergies entre les comarques valencianes, com les rutes ‘Entre Comarques’, per a oferir al visitant productes turístics de qualitat que porten com a marca i com a senyal d’identitat les particularitats turístiques, culturals, gastronòmiques, artístiques i històriques dels nostres municipis”.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric del cap i casal, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades.

Les Rutes Turístiques ‘Entre Comarques’ estan organitzades per la Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Mancomunitat de Municipis de la Vall’Albaida, Mancomunitat de Municipis de la Safor i compten amb el patrocini de “València Turisme”.

33 rutes turístiques durant cinc mesos

La iniciativa turística intercomarcal va començar el passat 20 de febrer a La Pobla del Duc i finalitzarà el 26 de juny a Barx.

El programa ofereix 33 dies de ruta durant 17 caps de setmana per a mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 54 municipis, dels quals 26 són de la Vall d’albaida, 18 de la Ribera Baixa i Alta i 10 de la Safor.

Concretament, es recorreran els municipis de la Pobla del Duc, Llutxent, Benicolet, Alberic, Fontanars, Montixelvo, Terrateig, Bocairent, Ontinyent, Agullent, Montaverner, Alfarrasí, Algemesí, Aigües Vives, Benigànim, Quatretonda, Atzeneta d’Albaida, Bufali, Guadassuar, Benimodo, Albaida, Benissoda, Benimuslem, Alzira, Castelló de Rugat, Salem, Cullera, Polinyà de Xúquer, Bèlgida, El Palomar, Manuel, Sueca, Corbera, Sumacàrcer, Tous, l’Alcúdia, Benifaió, l’Olleria, Aielo de Malferit, Otos, Beniatjar, Carcaixent, Potries, Ador, Ròtova, Alfauir, Llombai, Beniarjó, Xeresa, Simat de la Valldigna, Bellreguard, Oliva i Barx.

El programa finalitzarà amb la “Trobada Entre Comarques” que tindrà lloc el 2 de juliol, a Tavernes de la Valldigna.