La comissió de seguiment i dinamització de l’International Network for Contemporary Performing Arts (IETM) València Plenary Meeting celebrarà la segona reunió presencial a Gandia dimecres 23 de març. La trobada tindrà lloc en el marc de les Jornades Te Veo, una activitat organitzada per a reflexionar sobre les arts escèniques destinades a xiquets i joves.

La coincidència de la trobada preparatòria de l’IETM amb aquestes jornades servirà per a analitzar les cruïlles a les quals s’enfronten les arts escèniques per a aquest públic particular i valorar la incorporació d’un tema específic en la trobada plenària de València.

L’IETM és la principal associació internacional professional i institucional de les arts escèniques contemporànies i no celebra una sessió plenària a Espanya des de fa quasi vint anys. Per aquest motiu, la trobada serà d’especial importància perquè els agents espanyols i valencians de les arts escèniques contemporànies puguen millorar les seues possibilitats d’internacionalització.

La trobada compta amb el suport de les principals institucions públiques d’àmbit estatal i regional. Destaca especialment el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.