El Patronat Provincial de Turisme de València acudirà des de demà al certamen turístic MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition)de Moscou, que se celebrarà fins al pròxim 26 de març, on presentarà les seues noves marca i imatge corporativa València Turisme.

València Turisme mostrarà la destinació de la província de València en una presentació conjunta amb la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana i exposarà tota l’oferta bàsica i complementària dels municipis de la província.

L’objectiu principal del Patronat és mostrar la competitivitat de València com a destinació turística a través d’una oferta d’allotjament de qualitat i de les empreses de serveis que complementen l’estància dels turistes russos en les nostres comarques, per a la qual cosa acudirà al certamen acompanyat d’alguns empresaris locals especialitzats en el mercat rus.

El públic de la MITT de Moscou podrà arreplegar en l’estand del Patronat material divers editat en rus sobre turisme cultural, de sol i platja, gastronòmic i d’interior.

La MITTés la clau per a atraure professionals i viatgers de tota Rússia i els països de la CEI (Comunitat d’Estats Independents): Rússia, Kazakhstan, Bielorússia, Azerbaidjan, Uzbekistan, Armènia, Tadjikistan, Kirguizistan, Moldàvia, Turkmenistan i Ucraïna; i d’Europa Oriental.

A banda d’açò, els turistes disposaran des del pròxim 1 de juny d’una ruta aèria directa i diària des de València a l’aeroport Xeremétievo de Moscou.