El Patronat Provincial de Turisme de València-València Turisme ha augmentat la seua influència en xarxes socials després de superar els 38.500 seguidors en Facebook, els 7.600 en Twitter i arribar quasi als 4.000 en Instagram.

Tal com ha assenyalat la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, “les xarxes socials són una prioritat estratègica per a València Turisme perquè entenem que són una plataforma fonamental per a la promoció turística i per a la interacció del sector amb els ciutadans i amb les institucions”.

Aquesta tendència d’interacció socialmedia a l’alça es reflecteix també en el VI Baròmetre de Xarxes Socials i Destinacions Turístiques de la Comunitat Valenciana presentat aquesta setmana per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat.tur).

L’informe d’Invat.tur radiografia les xifres d’interacció i fidelització de les marques i empreses turístiques de la Comunitat Valenciana en les xarxes socials durant 2015. En la seua anàlisi, el baròmetre posa en relleu que València Turisme es va situar a final de l’any passat com a tercera institució turística valenciana amb més seguidors en Instagram i Facebook.

El baròmetre d’Invat.tur posa l’accent en el creixement experimentat per les destinacions turístiques entre els dos semestres de 2015. Els resultats mostren que, en Twitter, València Turisme ha registrat el major creixement en aquesta xarxa social amb un 19,57%.