El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha rebut l’alcaldessa de Terrateig, Cèlia Juan, qui li ha explicat que el municipi no disposa d’aigua potable des de fa unes setmanes i es proveeix amb aigua de reg tractada des que es trencà per segona vegada la bomba que tenen en el poble.

Emili Altur ha afirmat que es tracta d’«un problema de primera necessitat per al municipi de Terrateig» i ha posat tots els recursos de la institució a la seua disposició amb l’objectiu d’«agilitzar el procés per raó de la urgència de la situació», ha dit el diputat.

L’alcaldessa ha explicat que la bomba d’aigua es va trencar l’1 d’abril i la reposaren amb una altra que es va avariar a causa d’una fallada en el cable de la llum que connecta la bomba. Des d’eixe moment, el municipi es proveeix amb aigua de reg tractada.

Cèlia Juan ha subratllat la situació d’urgència en què es troba Terrateig per no disposar d’aigua potable. L’Ajuntament soŀlicitarà la subvenció del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) per a sufragar aquesta avaria, valorada en 40.000 euros, i des de la Diputació han afirmat que donaran prioritat a aquestes demandes per raó de l’emergència de la situació.

Terrateig és un municipi situat en la comarca de la Vall d’Albaida i té una població de 283 habitants, per als quals les administracions local i provincial coŀlaboraran amb el fi d’arreglar la situació actual com més prompte millor.