Cullera i El Perelló promocionen la seua riquesa gastronòmica i patrimonial aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’obertura de les noves propostes de l’Oficina de Promoció Provincial i s’ha reunit amb el regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, i amb les agents de desenvolupament local del Perelló.

El regidor de Turisme de Cullera ha qualificat l’Oficina del Patronat Provincial de Turisme de “punt privilegiat en el centre de València per a promocionar destinacions de platja també entre els turistes estrangers que visiten la capital”.

Cantos ha transmés el seu agraïment a Pilar Moncho perquè “el Patronat Provincial de Turisme de València ha recolzat des del principi i amb força Cullera”. Ahir mateix, la diputada també va assistir al Primer Concurs Nacional d’Arròs de Cullera.

Tots dos municipis han coincidit en donar-li el protagonisme als seus productes gastronòmics en l’Oficina de Promoció de València Turisme. Cullera promociona el seu licor de crema d’arròs elaborat a partir d’una varietat arrosera autòctona, la J. Sendra, baix la marca “Arròs Senyorial”.

Per la seua banda, El Perelló destaca entre els seus atractius turístics la Fira i Jornades Gastronòmiques de la Tomaca que enguany celebren la seua cinquena edició i se celebrarà del 3 al 5 de juny.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades.