El termini per a inscriure’s en el curs “Pensat i Verd III: Paisatges Comestibles”, organitzat per l’Agrupació Arquitectes pel Paisatge i el Jardí Botànic de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Diputació des de l’Àrea de Medi Ambient, finalitza demà divendres, 27 de maig.
“Pensat i Verd III” es durà a terme els dies 2, 3, 4, 9 i 10 de juny en el Jardí Botànic i la inscripció es pot realitzar a través d’aquest enllaç.

“El que mengem genera paisatges i viceversa, els paisatges moltes vegades ens alimenten”, expliquen des de l’organització. Per açò, aquest curs planteja abordar el tema dels “paisatges comestibles” des d’alguns dels seus aspectes més estretament vinculats a la vida quotidiana.
Alguns dels temes que es tractaran al llarg d’aquestes jornades són com gestionar un parc agrícola o protegir-ho com a llegat cultural, quin és la realitat dels nostres paisatges agrícoles més arrelats, com crear un hort urbà i la seua funció social, què és l’agricultura ecològica o sostenible, què s’amaga en el nostre paisatge autòcton des del punt de vista gastronòmic.