Cinquanta-vuit persones es van presentar ahir a la prova de coneixements per a optar al lloc de responsable d’operacions de les brigades forestals que convoca l’empresa pública de la Diputació de València, Divalterra.

La convocatòria rebé setanta-sis soŀlicituds i consta d’un procés de selecció obert el passat 27 de maig i amb la previsió que concloga aquest mes de juny.

Les bases estan publicades en la secció d’ocupació de la pàgina web corporativa de Divalterra. Els aspirants que tenen el 100% dels requisits indispensables exigits en la convocatòria van fer ahir per la vesprada un examen teòric, i els vint-i-cinc aspirants amb major puntuació passaran a la fase següent.

Igualtat, mèrit i capacitat

Els gerents de Divalterra, Agustina Brines i Víctor Sahuquillo, han destacat que «aquest procés de selecció continua la política de contractació instaurada per la direcció actual, que aposta per donar la màxima publicitat a les ofertes d’ocupació amb l’objectiu de que la ciutadania conega i puga presentar les seues candidatures en condicions d’igualtat, mèrit i capacitat».

L’empresa pública ha constituït un tribunal de selecció integrat per cinc tècnics i directius de l’empresa, que serà l’encarregat d’avaluar tots els participants de la convocatòria i seleccionar els que considere més adequats per a ocupar el lloc convocat.

La direcció de l’empresa ha invitat els representants dels tres sindicats del Comité d’Empresa de Divalterra (CSIF, UGT i CCOO) perquè participen com a observadors durant tot el procés i vetlen per la transparència i la imparcialitat del procés selectiu, tal com estipula el procés de selecció externa de l’empresa.

Noves ofertes

Divalterra ha publicat dos noves convocatòries per a accedir a dos llocs de treball. El 13 de juny es tancà la convocatòria per a optar al lloc de tècnic de sistemes, i el 20 va acabar el termini per a presentar-se al lloc de controlador de gestió i administració de brigades forestals.