Catarroja i Alboraia promocionen la seua riquesa gastronòmica i turística aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València posa a la disposició dels pobles i comarques de la província.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha reunit en l’Oficina de Promoció de València Turisme amb els alcaldes de Catarroja, Jesús Monzó, i d’Alboraia, Miguel Chavarría.

Catarroja anuncia la Festa de la Sega de l’Arròs, que se celebrarà en el seu port el pròxim 25 de setembre. Entre altres activitats, l’Ajuntament està ultimant una jornada d’iniciació al reconeixement i anellatge d’aus a l’Albufera, una ruta cicloturista entre València i el port de Catarroja, un curs de cuina d’arròs i un concurs de cants de batre.

A més, tal com ha explicat l’alcalde de Catarroja, s’ha aprofitat l’ocasió per a publicar els quatre nous fullets turístics informatius sobre el port de Catarroja, dedicats a l’entorn, la navegació, la gastronomia i la natura.

Alboraia destaca «la mar, l’horta i l’orxata» com a principals reclams turístics. El visitant que acudisca a l’Oficina durant hui o demà podrà degustar aquesta beguda elaborada amb xufes autòctones.

L’Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h.