La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat aquest matí Canals per a visitar les insfraestructures vinculades a la família dels Borja i les obres dutes a terme amb l’ajuda de la Diputació, acompanyada de l’alcalde del municipi, Joan Carles Pérez.
Maria Josep Amigó ha afirmat que “Canals mereix estar en la Ruta dels Borja i des de la Diputació de València estem decidits a treballar perquè açò succeïsca”. Amigó ha informat que l’alcalde li va explicar en una reunió prèvia que volien posar en valor que el papa Calixto III va nàixer a Canals mitjançant la promoció d’unes jornades que rebran el suport de la Diputació. Per la seua banda, l’alcalde de Canals ha sol·licitat la col·laboració de la corporació per a “posar en valor la torre dels Borja, lloc on va nàixer Calixto III, volem omplir-la de contingut i convertir-la en un museu de record a la figura dels Borja”. Amigó s’ha compromès a col·laborar en la promoció de Canals com a poble dels papes Borja, i ha mostrat la seua predisposició al fet que entre a formar part de la Ruta dels Borja al costat d’altres localitats com Xàtiva o Gandia, de manera que el municipi es convertisca en un lloc clau de la visita en la Ruta dels Borja.

Inversions de la Diputació

La vicepresidenta, acompanyada per l’alcalde, ha visitat les diferents obres que s’han dut a terme amb l’ajuda de la Diputació.
El Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) ha atorgat una ajuda de 470.000 al municipi que s’han invertit en la renovació d’instal·lació d’aigua potable i canonades. D’altra banda, el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) ha assignat 192.605 euros destinats a millorar les connexions entre les pedanies i el municipi, així com a habilitar el camí pel qual van a escola els xiquets que viuen en les pedanies.