El municipi de Catarroja rebrà una subvenció de 60.000 euros procedents de la Diputació de València, que destinarà a l’adequació i reforma dels sanitaris del Camp de futbol Mundial 82.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha assenyalat que «des de la Diputació apostem perquè siguen els municipis els que decideixen en què volen invertir les ajudes i quines necessitats acrediten». En aquest sentit, Amigó ha afirmat que «la reforma dels sanitaris del Camp de futbol de Catarroja tenen com a objectiu millorar la qualitat dels serveis que es presten als veïns i segueixen així la línia de treball en la qual creiem des de la corporació provincial», ha indicat.

A més d’aquesta subvenció, Catarroja rebrà altres ajudes, entre les quals destaca les emmarcades dintre del Pla Provincial d’Obres i Serveis, que es destinaran, de manera conjunta, a diversos plans d’actuació. Des del consistori afirmen que «les instal·lacions del camp de futbol estan en un pèssim estat i amb aquestes ajudes portarem a terme diferents actuacions, com la reforma dels vestidors o la instal·lació de la il·luminació», han explicat.

En aquestes instal·lacions, en mans de l’Ajuntament des de maig, entrenen prop de 150 alumnes de l’escola de futbol i és la seu del Catarroja CF.

Maria Josep Amigó, amb el diputat de Cultura, Xavier Rius, va visitar recentment Catarroja per interessar-se per les necessitats del municipi. Així, va poder conèixer la Casa de la Cultura, les instal·lacions del Teatre Auditori de Catarroja (TAC), la Casa Museu d’Alfons i, per finalitzar, l’Escola de Capatassos Agrícoles, depenent de l’entitat valenciana.