El Patronat de Turisme de València participa amb la seua marca “València Turisme” en la primera edició de MEDSEA 2017, el primer Saló Internacional d’Activitats Nàutiques organitzat per la Institució Firal Alacantina (IFA) amb el suport de l’Agència Valenciana del Turisme.

Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat i diputada de Turisme de la Diputació de València, ha assistit avui, 25 de març, a la inauguració de la fira al costat de la directora general de Turisme, Raquel Huete i el diputat de Turisme de la Diputació d’Alacant, Eduardo Dolón.

València Turisme acudeix a MEDSEA amb stand propi acompanyada per la Marina de València, el Club Náutic Gandia, el Club Nàutic Cullera i 14 empreses nàutiques d’Oliva i Cullera: Oliva Surf, Fone Posshopcenter, Kite Oliva, Escola Surf València Posidònia, Aquafun, Centre de Busseig Dofí, Club Cullera Garbí-Escola, Radical Winsurf School, Ona lloguer motos aquàtiques, Seasurf Patrol i Aquaextrem Flyboard Cullera.

Del snorkel al kite surf

En el primer Saló Internacional d’Activitats Nàutiques participaran fabricants i venedors de materials de busseig, apnea, snorkel, pesca submarina, surf, kite surf, kayak mar, paddle surf, wind surf, etc, a més de centres de busseig i apnea, escoles de surf, fabricants de compressors, agències d’assegurances, tallers de reparacions, agències de viatges, oficines de turisme, agències certificadores i federacions esportives.

MEDSEA 2017 està dirigida al públic professional i també al consumidor final. Segons dades de l’Observatori turístic de l’Agència Valenciana del Turisme, les activitats nàutiques es van practicar per un 5% dels turistes estrangers que van visitar la Comunitat en 2010, uns 252.109 turistes i, segons el sector, és una xifra que va en augment.