L’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme de València, situada en el baix del Teatre Principal de València, dedica el mes d’abril a l’oferta turística del Puig de Santa Maria, Riba-roja de Túria, La Font de la Figuera, Utiel, Almàssera, Andilla, Bunyol i Yátova.

El Puig i Riba-roja de Túria obrin aquesta setmana la promoció turística amb sengles propostes centrades en els seus atractius turístics. L’acció de promoció de l’Oficina es reforça amb diferents accions com exhibicions d’artesania, degustacions gastronòmiques i actuacions folklòriques.

L’Oficina de Promoció de València Turisme està oberta al públic de dimecres a divendres, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades, i el dissabte de 10:00 a 14:00.

Un riu de vida i cultura en Riba-roja

Riba-roja reivindica, des d’avui fins al dissabte, el seu potent patrimoni històric, cultural i natural vinculat amb el riu Túria perquè l’aigua ha facilitat l’assentament de les civilitzacions al llarg de la història. Un clar exemple és el jaciment visigot del Pla de Nadal, considerat com el millor conservat d’Europa, i el seu museu, MUPLA, on s’exhibeixen les peces trobades més rellevants així com la història del guerrer Teodomir.

IX Jornades Gastronòmiques del Puig: espàrrecs i balconades vives

El Puig promociona aquesta setmana en l’Oficina de València Turisme les IX Jornades Gastronòmiques que se celebren fins al 30 d’abril i l’ingredient protagonista de les quals és l’espàrrec com a exemple de producte mediterrani òptim per a una dieta sana. A més, el municipi ha complementat aquesta novena edició gastronòmica amb el primer Concurs de Balconades Vives. Les inscripcions es poden fer del 3 al 21 d’abril en la Tourist Info ([email protected] o 961959029). La balconada més bonica rebrà de premi un sopar per a dues persones en l’arrosseria Noray.

Els pròxims municipis a exhibir els seus atractius en l’Oficina de Promoció de València Turisme són La Font de la Figuera (del 12 al 15 d’abril), Utiel, Almàssera i Andilla (del 19 al 22 d’abril) i Bunyol i Yátova (del 26 al 29 d’abril).