Els tallers programats dintre de la Trobada de Folklore de la Diputació de València de dolçaina, tabal, indumentària i danses, han estat convocats per als dies 29 d’abril, 6 i 20 de maig.

Totes les activitats seran gratuïtes i l’únic requisit per poder participar és formalitzar la inscripció telefonant al 963 882 525, especificant el taller que es desitja realitzar, nom i cognoms del participant, a més del número de telèfon mòbil.

Així, el dissabte 29 d’abril, a les 10:00 hores en Jubiocio (C/ del General Llorens, 33), tindrà lloc el taller de Manipulació i Construcció de canyes de dolçaina, nivell bàsic, intermedi i avançat. Posteriorment, a les 17:00 hores, al Saló d’Actes del Centre Municipal de Joventut d’Algirós, es desenvoluparà el taller d’improvisació amb dolçaina, nivell avançat. I una hora més tard, a les 18.00 hores, en el Centre Cultural La Beneficència, s’impartirà el taller de “dansà”, a càrrec del Grup de Danses Alimara.

Per al dissabte 6 de maig, a les 17:00 hores a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural-Biblioteca de Patraix, està programat el taller de manipulació de tabal, el qual correrà a càrrec de Vicent Borràs.

I finalment, el dissabte 20 de maig, a les 18:00 hores en l’IES Patraix “Vicenta Ferrer Escrivá”, tindrà lloc el taller d’indumentària, a càrrec del Grup de Danses Sargantana.