La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, acudeixen aquest dimecres al lliurament dels Premis Turisme, que concedeixen la Agència Valenciana de Turisme. La cerimònia començarà a les 19:00 hores, en el Palau de la Generalitat.

Amb un total de 45 nominats, aquest any la convocatòria contempla set categories diferents: Trajectòria turística, formació i investigació en turisme, innovació aplicada al turisme, promoció i comunicació turística, turisme sostenible, responsabilitat social al turisme i turisme inclusiu.

A la present edició dels guardons es tindrà en compte iniciatives que hagen apostat pel turisme com a desenvolupament personal i col·lectiu, com a factor d’aprofitament i enriquiment del Patrimoni Cultural de la Humanitat.

Així mateix, aquests reconeixements són honorífics, pel que no s’acompanyen de compensació econòmica, i van destinats a persones, entitats i institucions que durant el passat exercici hagen destacat per la seua labor a favor del Turisme a la nostra Comunitat. A més, s’agrupen dins de les activitats organitzades per part de la Generalitat Valenciana amb motiu del Dia Mundial del Turisme.