El públic de ‘Estiu a la Bene’, que des del dimarts passat va esgotar les entrades per assistir a l’últim espectacle del cicle musical, va gaudir durant la vetllada d’ahir del concert ofert per les Dómisol Sisters, que va finalitzar amb una ovació del públic posat en peus.
Abans de les deu de la nit, hora de començament de l’espectacle, les cadires ja estaven ocupades pels espectadors, que en nombrosos casos repetien visita al Centre Cultural de la Beneficència per gaudir d’un nou concert. Gairebé dues hores de cançons inspirades en els grups de veus femenins dels anys 40 a Estats Units van deixar al públic lliurat per la coordinació i nitidesa de les veus, a més de la sonoritat dels instruments que les acompanyen en aquestes actuacions.
Amb aquest grup valencià es dóna per finalitzat el cicle dels catorze concerts de ‘Estiu a la Bene’, que va començar el passat 7 de juliol i que fa una pausa fins a l’estiu proper. L’objectiu d’aquest cicle musical és oferir una proposta cultural a l’abast de les persones que passen els caps de setmana de setmana de juliol, agost i setembre a València, perquè gaudeixin d’una proposta musical de qualitat, per a tots els públics i gratuïta.
El públic va ovacionar anit a les Domisol Sisters com també ho van fer anteriorment en els concerts de Lochlainn, Tango desde dos orillas, el quartet d’Alex León, el grup Elefunk, El petit de Cal Eril, La Bien Querida en acústic, Urbàlia Rurana, A contra blues, el quintet de Carlos Martín quinteto, La romántica del Saladar, Victorija Pilatovic, El Kanka i Rascanya.