El Patronat de Turisme de València i Turismo Valencia, amb la seua marca “Fly València”, han organitzat la jornada de treball “Oportunitats de les noves connexions aèries de València” per a informar als municipis valencians sobre les oportunitats turístiques que ofereixen les noves connexions àrees amb València.

La sessió de treball, celebrada en la seu del Patronat de Turisme, ha sigut impartida pel cap de l’Àrea de Promoció de Turisme València, Miguel Ángel Pérez, i ha comptat amb la presència de la diputada de Turisme, Pilar Moncho; el director del Patronat, Evarist Caselles, i tècnics de Turisme dels ajuntaments de Cullera, Xàtiva, Canet d’en Berenguer i Utiel, a més de tècnics de València Turisme.

Segons Pilar Moncho, “una de les grans bondats d’aquest tipus de jornades és que, a més d’aportar dades actualitzades dels mercats amb els quals opera la destinació València, facilita la focalització de l’oferta del territori valencià com a destinació i dels seus productes turístics a l’hora de gestionar la seua promoció en l’àmbit internacional”.

Els participants en la jornada han conegut de primera mà les accions que actualment està desenvolupant Fly València (Turismo Valencia). Aquesta acció formativa s’emmarca dins de l’àmbit de col·laboració institucional entre la Fundació Turismo Valencia i el Patronat Provincial de Turisme, de cara a la planificació dels accions de promoció internacional de 2018.