La Trobada de Folklore de la Diputació de València 2017 tancarà amb dos concerts corals de repertori nadalenc, que se celebren els dies 27 i 28 de desembre al Palau de les Arts de València.

L’Aula Magistral acollirà el 27 de desembre a la coral del Centre Artístic Musical de Bétera i el 28 actuarà la Coral Marinyén de Tavernes de la Valldigna. Ambdues corals pertanyen a dos dels quatre municipis que durant la present edició han estat seus de la Trobada en l’àmbit comarcal, dinamitzant amb èxit el folklore valencià i la reunió de veïns tant al Camp de Túria com a La Vall d’Albaida.

Els concerts començaran a les 19 hores i les entrades, que són gratuïtes, es poden reservar mitjançant ‘La Batlia respon’, cridant al telèfon 96 388 25 25, a partir de dilluns 18 de desembre fins a esgotar les entrades.

La Trobada es consolida

Enguany, els municipis amfitrions de la Trobada han sigut Vallés, Bétera, Tavernes de la Valldigna, Corbera i València. Així mateix, a la capital se seleccionaren els barris d’Algirós, Benicalap i Patraix, i el Centre Cultural La Beneficència, on també han actuat nombrosos grups i s’han organitzat tallers i dansaes, entre altres.

L’èxit de participació ha sigut gràcies als grups de tabaleters i dolçainers, pols i plectre, balls, rondalles… I l’assistència, cada vegada més consolidada, de gent que es va apropar per a gaudir dels espectacles i participar en les activitats proposades.