L’espai del turisme a València #visitcomarquesvalència, situat en el conegut Edifici del Cub de la Marina de València es consolida com a nou àmbit de promoció turística. Segons ha manifestat la diputada de Turisme, Pilar Moncho, “des de la seua engegada, el passat mes de setembre, el cub ha sigut l’escenari perfecte per a la presentació d’esdeveniments, projectes i nous productes turístics organitzats i produïts per empreses turístiques i també pels ajuntaments valencians”.

Tal com ha assenyalat Pilar Moncho, “el Patronat de Turisme de València posa a la disposició del sector i de les comarques valencianes un punt estratègic de promoció, instal·lat en el cor de la Marina de València, per a donar visibilitat a nous programes turístics, i és una gran satisfacció comprovar el retorn i la utilitat d’un projecte que en tan sols uns mesos ha sigut capaç d’integrar-se en el cap-i-casal com un punt neuràlgic per a la promoció del nostre territori”.

Associacionisme professional i formació de guies de turisme

Aquesta mateixa setmana, el cub #visitcomarquesvalència ha albergat la presentació de la nova Associació Professional de Cuineres i Cuiners de la Comunitat Valenciana (APCCV) i l’acte de lliurament dels Diplomes del curs de Guies de Turisme de la Comunitat Valenciana, impartit per Turiart i certificat per l’ICTE que, en la seua cinquena edició, ha comptat amb la participació de 13 alumnes.

Pilar Moncho va apadrinar la nova associació culinària professional APCCV mentre que en l’acte de lliurament dels diplomes als participants en el Curs de Guies de Turisme de la Comunitat Valenciana, celebrat anit, van participar la sotsdirectora de l’Agència Valenciana de Turisme, Isabel Palafox, i el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

Cinc àrees turístiques

Cinc àrees temàtiques configuren el cub #visitcomarquesvalència: gastronomia (Del Tros al Plat), destinacions (municipis turístics destacats), patrimoni, festes, cultura i naturalesa.

l nou espai del turisme a València compta també amb un àrea central per a activitats diverses (degustacions gastronòmiques, showcooking…) i un àrea destinada a la promoció de productes turístics de les comarques, el contingut de les quals varia periòdicament.