Música mediterrània de Mara Aranda i Jota Martínez acompanyada amb lletres clàssiques a càrrec de Vicent Sesé han sigut l’original benvinguda que Llíria ha compost per a obrir les portes de la nova Tourist-Info habilitada en els Mausoleus Romans amb ajuda de la Diputació de València.

La diputada de Turisme i responsable del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, i l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, han inaugurat aquest matí les noves instal·lacions, finançades amb una inversió de 100.000 euros de la Diputació i en coordinació amb l’Agència Valenciana del Turisme.

També han assistit a l’acte el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, i el regidor de Turisme, Francisco García.

Expectatives complides amb excel·lència

La diputada ha destacat que fa un any “vam vindre i ja vam veure les possibilitats d’aquest gran espai i les seues potencialitats turístiques però no estava habilitat per a mostrar-les. Avui, l’objectiu s’ha complit excel·lentment perquè s’ha convertit en una de les millors oficines de turisme que he vist, adaptada a les necessitats dels tècnics que treballen ací, molt digna i aprofitant tota la superfície”.

“Ens sentim molt orgullosos de la tasca realitzada perquè al final és un espai dels veïns de Llíria que es queda en el poble i per al gaudi del poble”, ha assenyalat Moncho.

A més, la responsable de Turisme ha insistit que el nou espai informatiu “és una mostra de treballs en els quals unint forces s’arriba més lluny. I, en aquest cas, s’ha arribat al màxim que es podia perquè, a més, aquesta oficina servirà per a informar de tots els pobles de Camp de Túria, amb oficina de turisme o sense”.

Projecció i futur per a Llíria

L’alcalde de Llíria ha agraït al Patronat de Turisme i a la Diputació de València, “estar sempre al costat dels ajuntaments per a ajudar-los en el progrés dels seus municipis” i ha assenyalat el seu “orgull, per poder gaudir avui d’aquestes noves instal·lacions, un espai amb moltes possibilitats de projecció per a Llíria”.

“Des de la posada en valor del nostre patrimoni cultural i històric podrem mostrar una manera d’entendre la realitat i juntament amb el nostre patrimoni natural donar a conéixer la riquesa de Llíria a tots”, ha afegit Manuel Civera.

El nou centre turístic de Llíria recupera un espai que estava en desús. La Tourist Info està enclavada en l’eix principal del cas urbà i és un punt de partida de diversos recorreguts molt atractius per als turistes.