El Patronat de Turisme de València participa des d’avui fins al diumenge 22 d’abril en el Saló Internacional de Turisme B-Travel 2018 de Barcelona.

València Turisme, marca turística del patronat, portarà els productes turístics dels municipis i comarques valencians relacionats amb el turisme actiu, el turisme gastronòmic i el turisme cultural, al públic general i professional assistent a la fira, dins del stand de la Comunitat Valenciana.

Els nous productes turístics del Patronat pivoten entorn del lema “Why *V?” i posen l’accent en el caràcter genuí valencià, el clima i la gastronomia que fan únic al territori valencià.

També acudeixen al Saló B-Travel de Barcelona, com co-expositors, els municipis de Xàtiva, Cullera, Oliva, Gandia, El Puig de Santa Maria, Sagunt, Canet d’en Berenguer i la Vall d’Albaida.

En aquest Saló Internacional del Turisme estan presents organismes oficials de promoció turística estatals i internacionals, agències de viatge i majoristes, companyies de transport, turisme cultural, complements de viatge, premsa especialitzada, formació i serveis turístics, nàutica, càmping i caravàning, turisme actiu, gastronomia, turisme LGTB, Mad travellers, creuers, turisme esportiu, enoturisme, etc.

La Comunitat Valenciana és la tercera destinació viatgera del mercat català, amb una quota del 4,1% dels viatges i també la tercera destinació vacacional en l’època estival.