La Diputació ret homenatge al poeta valencià Marc Granell

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; el diputat de Cultura, Xavier Rius i la responsable de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà, varen ser partícips de l’homenatge que va retre la Diputació al poeta Marc Granell. L’acte es va celebrar ahir de vesprada al Centre Cultural de la Beneficència.

Segons Xavier Rius l’homenatge era “una exigència perquè continue, ara que té més temps, i per molts anys, delectant-nos amb els seus versos”.

Imma Cerdà aprofità la seua intervenció per a ressaltar la capacitat de Marc Granell de fer poesia amb sols una salutació o la competència de l’autor de millorar “qualsevols dels escrits ja siga un decret o un saluda de festes patronals”.

Per la seua banda l’homenatjat va subratllar que l’homenatge està “fet des de l’amistat i és des de l’amistat que he fet la meua obra”.

A l’acte, Immaculada Cerdà, amiga i cap de Marc Granell a la Unitat de Normalització Lingüística, li va imposar la insígnia de la Diputació, també se li va fer entrega d’una figura d’Artur Heras que simbolitza la cultura.

Amb aquest homenatge, amenitzat per l’Orfeó Valencià Infantil, Xavi Copado, i per Borja Penalba i Francesc Anyó i mentre es recitaren poemes de Marc Granell, la Diputació va voler agrair a l’escriptor la seua generositat i dedicació a la difusió i creació d’un llenguatge poètic durant la Transició. Durant l’acte, els versos de Marc varen ser recitats per poetes com: Jaime Siles, Lluís Roda, Begonya Pozo, Verònica Andrés, Jordi Ballester i Marina Vinyals que varen ser combinats amb materials produïts per Poètica 2.0.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *