La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat aquest matí Museros per conéixer de primera mà les obres i projectes finançats amb fons de la Diputació. Amigó ha estat acompanyada per l’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer; el regidor d’Educació, Cultura i Promoció Lingüística, Víctor Xercavins i el regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, juntament amb alguns membres de la corporació municipal.

La vicepresidenta ha visitat el CEIP Blasco Ibáñez que aquest any rebrà una inversió de 190.000 euros del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles a fi de modernitzar-se i millorar l’eficiència energètica del centre. Un pla que fa uns dies van presentar la vicepresidenta amb el conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, juntament amb el Pla de Millora d’Espais Educatius, i amb el qual també s’ha vist agraciat Museros. Així, d’aquest, Museros rebrà 31.000 euros per a millorar les instal·lacions de l’escoleta municipal. Maria Josep Amigó ha destacat al respecte que “l’educació és clau per a la Diputació i per a aquests ajuntaments del canvi, com Museros”.

Tot seguit han visitat les noves instal·lacions del poliesportiu municipal on es va millorar l’accessibilitat de l’entrada i les zones d’ombra de la piscina. Primerament, s’han detingut a la pista de frontó que va ser restaurada el 2015, i on posteriorment s’incorporaren millores com un nou revestiment o la paret de rebot mòbil. Després, s’han dirigit a la pista multiesportiva, on es va construir una nova plataforma de joc i s’instal·là nou enllumenat i noves cistelles. Maria Josep Amigó ha afirmat que “l’equip de govern no ha reparat en la millora d’aquest espai per potenciar les seues  instal·lacions i també per potenciar un esport tan valencià com és la pilota valenciana”, i ha afegit “estic contenta de veure com des de les institucions millorem la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns”.

El frontó municipal va ser restaurat amb una subvenció de 54.543,21 €, de la Diputació de València. L’any 2015, al frontó, es va construir una nova plataforma de joc, amb un nou revestiment. Es van restaurar les parets de joc i es va fabricar una nova paret de rebot desplaçable, al fons de la pista, entre altres millores.

Per la seua part, l’alcaldessa, Cristina Civera, ha volgut remarcar que el canvi a totes les institucions “s’ha notat molt, i els ajuntaments estem rebent més diners que en legislatures anteriors, de manera més objectiva i amb plena autonomia per poder invertir en allò que considerem prioritari i que repercuteix en el bé del poble”.