La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat la localitat saforenca de Bellreguard. Acompanyada pel seu alcalde, Alexandre Ruiz, i per diferents membres de la corporació municipal ha pogut conèixer de primera mà les obres de millora i adequació que s’han dut o s’estan duent a terme en el municipi de la Safor amb els diners rebuts pels diferents plans d’inversió de la Diputació de València.

Maria Josep Amigo ha visitat les obres comeses al poliesportiu i als carrers de Bellreguard, realitzades per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. La vicepresidenta també ha estat a l’ajuntament, on s’estan efectuant millores en les instal·lacions, per tal de convertir l’ajuntament en un espai idoni tant per als treballadors i treballadores, com per als ciutadans i ciutadanes de Bellreguard.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha declarat que “veure com estan invertint-se en cadascun dels municipis els diners que arriben des de la Diputació ens ompli de satisfacció, perquè podem comprovar com de ben invertits estan eixos diners”. Pel que fa a Bellreguard, Amigó ha recordat que “en aquesta legislatura s’han realitzat més del doble d’inversions, més de dos milions d’euros en total, que han sigut ells, des de la seua autonomia municipal, els que han decidit com volien invertir-los”.

Per la seua banda, l’alcalde de Bellreguard, Alexandre Ruiz ha destacat que “són moltes les inversions que hem pogut dur endavant gràcies a l’ajuda fonamental de la Diputació de València, al voltant de dos milions d’euros en tota la legislatura que ens han permès executar obres que eren necessàries per als veïns i veïnes i per al municipi”.

L’Ajuntament de Bellreguard ha destinat part de les ajudes rebudes a través de plans com el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) o el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), a la millora de les vies urbanes; al cobriment de la pista de bàsquet del poliesportiu del municipi; al canvi de finestres i portes del CEIP Gregori Mayans, que necessitava una reforma urgent; o a la remodelació de l’ajuntament, on s’han canviat finestrals, s’ha reparat les humitats, s’han reformat les oficines municipals i s’ha renovat l’oficina d’atenció ciutadana. En paraules de l’alcalde, “El 40% de totes les obres comeses en l’ajuntament s’han pogut dur a terme gràcies a les ajudes de la Diputació de València”. El consistori de la localitat de la Safor espera poder estrenar les noves i adequades instal·lacions de l’Ajuntament per al 15 de novembre.