La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, acudirà diumenge al matí a la inauguració de Gastrónoma 2018, la fira de gastronomia patrocinada pel Patronat de Turisme de València i la seua marca ‘València Turisme’ per a impulsar la filosofia turística i gastronòmica ‘Del Tros al Plat’.

Pilar Moncho es va reunir fa uns dies amb el president de Gastrónoma, Carlos Mataix, i el seu director, Alejandro Roda, per a perfilar els detalls de la participació del Patronat de Turisme, un any més, en la gran fira de la gastronomia valenciana que se celebrarà del 11 al 13 de novembre en Feria Valencia.

L’espai expositiu de València Turisme congregarà a entitats i productors locals relacionats amb el cultiu i l’elaboració de productes com a cervesa artesanal, vins, xufa, orxata, sucs, ostres, melmelades, patés, farines, aladrocs, cacau i embotits ecològics, entre uns altres.

A més, el Patronat de Turisme projectarà material audiovisual realitzat per a la difusió de la cultura valenciana ‘Del Tros al plat’ en els mercats locals, nacionals i internacionals i distribuirà tríptics divulgatius al públic particular i professional que acudisca a Gastrónoma 2018.