El Patronat de Turisme de València participa, des de hui i fins al pròxim 10 de març, en la Fira Internacional de Turisme ITB en la qual la seua marca València Turisme disposa d’un espai expositiu en el Spanien Pavillon amb la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana.

L’espai de València Turisme compta amb una delegació d’empresaris vinculats al cicloturisme i al golf que acostaran les seues propostes als professionals del sector.

El Patronat de Turisme acudeix a aquesta gran cita del turisme europeu amb l’accent posat en la promoció dels productes mediambientals, a més de presentar un ampli catàleg de propostes especialitzades en gastronomia i cultura de les comarques valencianes. Per a això, s’ha editat en alemany un renovat catàleg de productes turístics de les comarques valencianes.

Un mercat fidel i a l’alça a València

El certamen de Berlí és clau per a presentar las noves opcions turístiques davant un dels mercats més fidels d’Europa. Precisament, mentre la tendència general a Espanya marca un descens del mercat alemany, entorn del 4%, el territori valencià és l’únic de l’estat que experimenta un augment quantitatiu, fixat en un 7,1%, i qualitatiu, ja que també creix la rendibilitat.

Amb la seua participació en la ITB Berlí, el Patronat de Turisme de València aferma el contacte ja establit amb touroperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb la direcció de l’Oficina de Turisme Espanyola a Berlí.

La ITB Berlí es dedica durant els tres primers dies al públic professional, mentre que els dos últims al públic en general.