El Patronat de Turisme de València i la seua marca turística “València Turisme” està present, per cinqué any consecutiu, en la MITT de Moscou (Moscow International Travel & Tourism Exhibition) que se celebra des de hui fins al 14 de març. L’organisme autònom de la Diputació ha acudit a la capital moscovita amb la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana en coordinació amb Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña.

Evarist Caselles, director del Patronat de Turisme, s’ha desplaçat a la MITT Moscow, una rellevant cita turística internacional en la qual València Turisme s’acosta als turistes russos i de la resta de l’Europa Oriental. A més, en l’espai expositiu de València Turisme tenen presència activa empreses valencianes especialitzades en el mercat rus com DMC Spain Tours i Eventus Mon.

Entre les accions previstes durant la fira cal assenyalar diverses reunions amb touroperadors i agències de viatge a més de diverses presentacions dels productes turístics de les comarques de València, organitzada conjuntament per DMC Spain Tours i València Turisme.

“El principal objectiu del Patronat de Turisme és mostrar la nostra competitivitat com a destinació turística a través d’una oferta d’allotjament de qualitat i d’empreses de serveis que complementen l’estada amb productes turístics valencians”, assenyala Caselles.

València Turisme ha editat expressament per a la fira dos nous catàlegs destinats al mercat rus, un de destinació i un altre de productes turístics adaptat a les preferències del mercat rus.

Segons les dades oferides per Turisme Comunitat València, durant 2018 van visitar el territori valencià un total de 197.919 turistes russos, una xifra que suposa el 2,1% del total de visites. Estem davant un perfil de viatger que s’allotja una mitjana de 13,7 dies amb una despesa mig diària de 109,2 euros, que arriba en la seua majoria per via aèria i la principal motivació de la qual és l’oci.